Авио линии

Посети: 124499

 

Авио билети за сите светски дестинации по најповолни цени, со сите авио компании вклучувајки летови и со ниско буџетните компании, Wizzair, EasyJet, Rayanair ... Одберете дестинација која ќе ги исполни сите Ваши желби.....

Редовен Автобуски Превоз до Аеродром Александар Велики Скопје

Билетот во еден правец чини 150 денари!

ЗАБЕЛЕШКА: ДОКОЛКУ ИМА ЗАДОЦНУВАЊЕ НА ЛЕТОВИТЕ, АВТОБУСКИОТ ПРЕВОЗ СООДВЕТНО ЌЕ БИДЕ ОРГАНИЗИРАН.